Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Asperges in roomsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg asperges
2 hardgekookte eieren
100 gr plakjes gekookte achterham
1 pakje Monchou Pan & Oven
½ dl droge witte wijn
2 eetl gesnipperde bieslook

Bereiden

Maak de asperges schoon. Kook ze in 20 minuten gaar.Bewaar het kookvocht. Snipper 2 hardgekookte eieren. Snij 100 gr plakjes gekookte achterham fijn. Maak de saus door 1 pakje Monchou Pan & Oven te verwarmen met een ½ dl droge witte wijn. Roer de ham door de saus en bindt deze met het aspergenat. Spatel er de eieren door. Verdeel de asperges over 4 borden. Schep de saus erover. Garneer met 2 el gesnipperde bieslook.
Lekker met krieltjes en varkenshaas.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Boerenkool met spek en piccalilly
Varieer met blik en potgroenten (worteltjes, sperziebonen, doperwtjes)
Boerenkool
Lekkere zoete spruitjes
Roodlof- schuitjes met roomkaas mousse en sesamzaadjes (Feestrecept)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes